Heindl Péter blogja

Heindl Péter blogja

Miért rossz kommunikációs blöffnek az internetadó?

2014. október 26. - Heindl Péter

„A szakmában egyre többen vélik úgy, hogy az internetadó vagy egy elhibázott, nem egyeztetett javaslat, vagy valamilyen kommunikációs akcióterv része, amelynek lényegéről csak sejtései vannak a nagyközönségnek.” – írja a hétvégi Népszabadság. (http://nol.hu/gazdasag/mozgosit-az-internetado-1494489)

 Akár valamilyen kommunikációs akcióterv része volt ez, akár nem, a kiagyalói arra valószínűleg nem gondoltak:
Abból lett a legnagyobb botrány, hogy az internet-adóra a közvélemény jelentős része szerint azért van szükség, mert a magyar állam vezetői (köztük a NAV-nak a kitiltási ügy miatt külföldre menekült vezetői) a gyanú szerint sokmilliárdos ÁFA csalásokat fedező korrupciós ügybe keveredtek, ami óriási adóbevétel-kiesést okoz az államnak. Magyarul: a végtelenül korrupt kormányzás miatt van szükség az internetadóra. És ez a minden eddigit felülmúló korrupció csakis az "illiberális" államnak a szabadságjogainkat évek óta szisztematikusan nyirbáló politikája miatt vált lehetségessé.

A bejegyzés trackback címe:

https://heindlpeterblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr36831385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása